ONZE VISIE: STERK IN COMMUNICATIE

CREATIEF

Van kinds af ben ik gebeten door potlood en papier, tekenen en schilderen. Ik volgde een kunstopleiding in Antwerpen. Geen enkele creatieve uitdaging is me te groot. Zolang ik inventief kan zijn, kom ik de dag stralend door.
Na enkele jaren ervaring in de reclamesector, heb ik in 2006 mijn eigen bedrijf opgericht: Solid Designs.

- MADY AERTS -

UW SPECIALIST IN SOLID ONTWERPEN

Solid Designs is meer dan een grafisch ontwerpbureau. Solid Designs zoekt steeds naar een creatieve oplossing die past binnen een globaal communicatiepakket, op maat van de klant. Wij streven naar een langlopende samenwerking en wederzijds plezier in het maken en bedenken van creatieve en technische oplossingen, voor kleine en grote bedrijven.

Solid Designs is een klein, veelzijdig ontwerpbureau dat grafische vormgeving en webdesign op een hoger niveau brengt. Uitgangspunten zijn creativiteit en originaliteit, waarbij het ontwerp zich duidelijk moet onderscheiden van de rest. Maar de kracht van Solid Designs ligt ook in zijn technische kennis en solide oplossingen op al uw vragen. Achter een krachtig logo, schuilt een technische vaardigheid. Achter een mooie website, schuilt een functioneel instrument dat een doel moet dienen: uw producten in de kijker brengen.

service
ONS TEAM

Ons team bestaat uit 3 ervaren en gedreven mensen.

Zaakvoerster Mady zorgt voor alle grafische ontwerpen, van logo tot folders, van website tot catalogi.
Serge neemt de sales voor zijn rekening. Hij ziet snel wat onze klanten nodig hebben en zoekt steeds naar de beste oplossingen en verfrissende ideeën.
Onze analist programmeur Gerard zorgt voor complexe formulieren, programmaties en CMS systemen. Ook op maat geschreven gebruiksvriendelijke CMS webshops gekoppeld aan uw ERP systeem behoren tot één van de mogelijkheden.

Wij begeleiden u graag en zijn dan ook benieuwd naar uw project. Contacteer ons vrijblijvend en wij nodigen u uit op ons kantoor voor een tasje koffie.