GEBRUIKSVRIENDELIJK CMS SYSTEEM

Omdat de vraag groot is naar het zelf aanpassen van een eigen website hebben wij ervoor gekozen om een eigen CMS systeem te ontwikkelen. Het voordeel is dat u kan kiezen om slechts 1 pagina zelf aan te passen, duidelijk en overzichtelijk.

CINDY'S CORNER
CINDY'S CORNER WEBSHOP
Logo & responsive (volledige CMS) webshop & mailings
JACOBSCLEANING
JACOBSCLEANING
Responsive (volledige CMS) website
FUNERALSERVICES
FUNERAL SERVICES
Logo & responsive CMS website
SIERBESLAG
SIERBESLAG WEBSHOP
Logo & responsive (volledige CMS) webshop
HCI
HCI
Responsive (volledige CMS) website & mailings

VOORDELEN

Jaarlijkse domeinregistratie en webhosting zijn in de CMS licentie inbegrepen. Bovendien kunnen nieuwe modules snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden voor nieuwe functionaliteiten.

Dit CMS systeem is op maat ontwikkelt voor onze klanten en is dus eigendom van Solid Designs. U dient dus zelf geen dure investeringen te doen op vlak van ontwikkeling en huurt deze gebruiksvriendelijke software. Dit aan een maandelijkse vaste kost.

ONZE SERVICE

Een Content Management System (CMS) is een web applicatie dat gebruik maakt van databases of andere methoden voor het creeëren, het aanpassen en het opslaan van HTML content.

De inhoud word gecreëerd en bewerkt in het control panel van de applicatie. Het resultaat kan uiteindelijk bekeken worden door de bezoekers van de website. Via een gebruiksvriendelijk controle paneel met login hebt u de mogelijkheid om teksten en foto’s te verwijderen/toevoegen.

Er bestaan talrijke CMS software pakketten zoals WordPress, Joomla...maar zijn te complex voor de doorsnee gebruiker. Teveel informatie waardoor men de weg kwijt geraakt.

Ons CMS systeem wordt aangepast naar uw vraag en, belangrijker nog, kan ook steeds uitgebreid worden met de nodige modules. Wenst u morgen uw nieuwsbrief vanuit uw CMS te versturen? Dat kan! Alles kan op maat geschreven worden. Voor deze CMS techniek betaalt u een jaarlijkse licentie, waarin ook de nodige modules inbegrepen zijn.

VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE